Ring nu: 29 47 84 01 alexbodiker@gmail.com

Om Alex Bødiker

Alex Bødiker er på alle måder en multikunstner.

Herunder kan du se et udpluk af hans mange facetter

Alex Bødiker 1

Den spæde start

Jeg startede med at spille på trommer i min mors frisørsalon sammen med min Grundig båndoptager. I 1967 kom jeg med i Haderslevbandet Sparks. Senere blev det Reges fra Vojens og senere i Århus bandet Tur-retur

 

 

 

 

 

 

Tur-retur, Århus i 80’erne

 

 

 

 

 

 

Haderslev Turistkontor 2004 © Christian Asbøl 2004 - All rights reserved

Alex som soloartist. I mere end 25 år har jeg underholdt ved utallige arrangementer. Private fester, firmafester og andre -arrangementer, kongresser, årsmøder. Showets varighed er typisk 30 minutter.

 

 

Bøtker og Bødiker

Bøtker og Bødiker En duo, som vi startede i foråret 2015 efter en konkret opfordring. Det har vist sig at være en god og bæredygtig idé. Vi har sammensat et 45 minutters show, som egner sig godt til firma- og privatfester. Det er en blanding af komik og sang. Christian er en fremragende pianist med en konservatorieuddannelse i ryggen.

 

 

 

 

alex8

The Beatles Story

Jeg er Beatles-nørd! Derfor er jeg stolt over at kunne fortælle historien om The Beatles sammen med et fantastisk 9-mands band i et to timers show

 

 

 

 

 

 

 

Alex Bødiker 5

Thrill Band

I juni 2013 gik vi i studiet og indspillede nummeret “Licence To Thrill”. Vi er fra venstre: Stig Kreutzfeldt, Alex Bødiker, Claus Bo Mikkelsen, Jørgen Olsen.

Nummeret er en signatursang til Henrik Mengs program til udvikling af relationer og resultater